Γυροειδής Αλωπεκία

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη γυροειδή αλωπεκία, τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα της και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Τι είναι η γυροειδής αλωπεκία;

Η Γυροειδής αλωπεκία πρόκειται για μία κατασταση που χαρακτηρίζεται από απώλεια μέρους ή όλων των τριχών συνήθως από το τριχωτό της κεφαλής ή και το σώμα. Μπορεί να παρουσιαστεί σε κάθε ηλικία και προσβάλει κάθε φυλή και φύλο. η κατάσταση αυτή μπορεί να σταματήσει από μόνη της και να επανέλθει η χαμένη τριχοφυία, αλλά μπορεί να ξανα-εμφανιτεί στο ίδιο άτομο στο μέλλον.

Η τριχόπτωση είναι ασταθής και δημιουργεί τοπικές αραιώσεις 1-5 εκατοστών, όπου το δέρμα γίνεται λείο χωρίς καθόλου τρίχες. Η εξέλιξή της είναι μη προβλέψιμη καθώς μπορεί να είναι σταδιακή ή και ξαφνική με αποτέλεσμα, ο παθών να χάσει πολύ μεγάλο μέρος ή και όλο το σύνολο του τριχωτού του κεφαλιού ή και του σώματος σε πάρα πολύ σύντομο διάστημα.

Σε αντίθεση με την ανδρογενετική αλωπεκία η γυροειδής αλωπεκία προκαλεί εμφανείς αραιώσεις, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.  Μορφολογικά μπορεί να είναι σε σχήμα κέρματος, μικρές στρογγυλές ή ως άστατα, άτριχα κενά σαν τα κλασσικά συμπτώματα της . Αυτά/το το/τα κενό/α παραμένει ως έχει ή απλώνεται σε μεγάλη έκταση εως και όλο το κεφάλι να μείνει άτριχο.

Υπάρχει περίπτωση, όπως αναφέρεται οι παραπάνω,οι αραιώσεις να επεκταθούν σε ολο το κεφάλι ( alopecia totalis) στα φρύδια, βλέφαρα, ή και σε τμήμα του σώματος ή και σε όλο το σώμα (alopecia universalis).

Το serum Mexis Hair Treatment έχει αποδειχθεί μετά από μεγάλη κλινική μελέτη μεγάλης κλίμακας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση της γυροειδούς αλωπεκίας ως μία εναλλακτική λύση.

Πρόδρομα Αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον δερματολόγο και υπεύθυνο της κλινικής μελέτης τα πρόδρομα αποτελέσματα είναι έως και πολύ ικανοποιητικά μέσα σε 2 μόλις μήνες εφαρμογής της καλλυντικής λοσιόν και φαίνεται να σχετίζονται με τη βαρύτητα και τη διάρκεια του προβλήματος. Ο μέσος όρος της επανέκφυσης των τριχών κυμάνθηκε σε 25% τον πρώτο μήνα και 35% τον δεύτερο.

Παιδί με alopecia areata. Τα αποτελέσματα μετά από χρήση 5 μηνών.

Γυροειδής Αλωπεκία Πριν Γυροειδής Αλωπεκία Μετά

Γυναίκα με alopecia areata αυχένα. Τα αποτελέσματα μετά από χρήση 3 μηνών.

Γυροειδής Αλωπεκία Σβέρκος Πριν Γυροειδής Αλωπεκία Σβέρκος Μετά

Γυναίκα με ολική Γυροειδής αλωπεκία, χωρίς μαλλιά στο σώμα και το κεφάλι για 20 χρόνια, μετά από χρήση λίγων μηνών.

Ολική αλωπεκία πριν Ολική αλωπεκία Μετά

Αποτελέσματα πριν και μετά σε κεφάλι και πηγούνι με γυροειδή αλωπεκία (alopecia areata).

Ανδρογενετική Αλωπεκία Κεφάλι Πριν Ανδρογενετική Αλωπεκία Κεφάλι Μετά
Ανδρογενετική Αλωπεκία Μάγουλο Πριν Ανδρογενετική Αλωπεκία Μάγουλο Μετά

Βεβαιώσεις Αποτελεσματικότητας

Συμπέρασμα Αποτελεσματικότητας της καλλυντικής λοσιόν M.P.A.F. MEXIS/M6S PATENT στην αντιμετώπιση της Γυροειδούς Αλωπεκίας.

Κλινική Μελέτη

Πρόδρομα σχόλια για τη μελέτη της καλλυντικής λοσιόν στη γυροειδή αλωπεκία.

Συμπέρασμα Αποτελεσματικότητας

Συμπέρασμα αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση της γυροειδούς αλωπεκίας.

Σχετικές Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις και ανακοινώσεις αποτελεσμάτων στην Ελληνική τηλεόραση σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λοσιόν Mexis κατά της γυροειδούς αλωπεκίας.