Πιστοποιήσεις

Τα καλλυντικά προϊόντα μας ελέγχονται ενδελεχώς και πληρούν όλες τις ανάλογες προδιαγραφές.

Το να αποκτήσουμε ξανά τα χαμένα μας μαλλιά, να σταματήσει η τριχόπτωση, να μην έχουμε ξηροδερμία, φαγούρα, λιπαρότητα, πιτυρίδα ή κοκκινίλες, και το να έχουμε όμορφα, πυκνά μαλλιά είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον καθένα μας. Όμως για να εμπιστευτούμε ένα καλλυντικό προϊόν που υπόσχεται όλα τα παραπάνω χρειάζονται αποδείξεις που να είναι αξιόπιστες και από επίσημες πηγές.

Τα καλλυντικά προϊόντα ελέγχονται από ιατρούς της ανάλογης ειδικότητας  μετά από ενδελεχείς ελέγχους και πληρούν τις ανάλογες προδιαγραφές

Πιστοποιήσεις Mexis Serum

Η εταιρία Mexis Hair Treatment βρήκε και συνεργάστηκε με εξειδικευμένους, έγκριτους ιατρούς και χημικούς για να πιστοποιήσει το προϊόν της.

Το serum Mexis Hair Treatment είναι εγγυημένα αποτελεσματικό σε κάθε περίπτωση Ανδρογενετικής ή Γυροειδούς αλωπεκίας, όπως επιστημονικά ονομάζονται οι 2 κύριοι τύποι αραίωσης μαλλιών. ‘Έχει επικυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Είναι πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο της Πάβια, στην Ιταλία, το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών 401 και φυσικά γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Το Γενικό Χημείο του κράτους εγγυάται την ασφάλειά της.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποκτήθηκαν από:

  • Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας https://www.obi.gr/obi/ με έγκριση από τον Γενικό Διευθυντή Κων/νο Κόγια
  • Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών https://www.epo.org/index.html με έγκριση από τον Πρόεδρο Ingo Kober
  • Το Γραφείο Πατεντών Αμερικής http://www.uspto.gov/

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας πιστοποιούν μια καινοτόμο ιδέα και ασφαλίζουν τη μοναδικότητα της.

Η Mελέτη Aποτελεσματικότητας του serum Mexis Hair Treatment  στο ClinicalTrials.gov (συμβεβλημένη ιστοσελίδα με τον FDA)

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα ανάλογα πιστοποιητικά αποτελεσματικότητα, ασφάλειας και νομιμότητας.

Αποτελεσματικότητα

Πιστοποιητικό αποτελεσματικότητας για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της Ανδρογενετικής αλωπεκίας σε εθελοντές κάθε ηλικίας και φύλου.

Ασφάλεια για την Υγεία

Πιστοποιητικό ασφάλειας για την υγεία του καταναλωτή μετά από τοξικολογικό έλεγχο αποδεικνύει την απόλυτη ασφάλεια του serum.

Μηδενική Τοξικότητα

Το συγκεκριμένο προϊόν μετά από ανάλογους ελέγχους, ταξινομήθηκε και κρίθηκε ως Μη Ερεθιστικό (δεν προξένησε οίδημα ή ερεθισμό).

Ασφάλεια για την Υγεία

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Ε.Ο.Φ., πιστοποιεί το συγκεκριμένο προϊόν ικανό να κυκλοφορεί στην αγορά προς κατανάλωση υπό την Ελληνική Νομοθεσία και της Ε.Ε.

Πίνακας Μηδενικής Επικινδυνότητας

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τη μηδενική επικινδυνότητα αφού δεν εμφανίσθηκε ούτε ερεθισμός ούτε οίδημα στους εθελοντές μετά από 15 λεπτά, μετά από 1 ώρα και μετά από 48 ώρες με συνεχή παραμονή του serum πάνω στο δέρμα.

Πίνακας Μηδενικής Τοξικότητας

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει λεπτομερώς τα αποτελέσματα μηδενικού ερεθισμού ή οιδήματος σε κάθε εθελοντή, γυναίκα F ή άνδρα M, μετά από 15 λεπτά, 1 ώρα και μετά από 48 ώρες.

Επίσημο Έγγραφο Ολοκλήρωσης της Κλινικής Μελέτης

Συμπέρασμα της κλινικής μελέτης για τη Γυροειδή Αλωπεκία που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του serum Mexis Hair Treatment.

Βεβαίωση Πρόδρομων Αποτελεσμάτων

Βεβαίωση των πρόδρομων αποτελεσμάτων από τον υπεύθυνο της κλινικής μελέτης και διευθυντή της κλινικής του νοσοκομείου.

Στις παραπάνω μελέτες παρατηρήθηκε σημαντική μείωση έως και εξάλειψη της τριχόπτωσης, επανατριχοφυία, ενδυνάμωση των υπαρχόντων μαλλιών καθώς και βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας του κεφαλιού σε περιπτώσεις ξηροδερμίας, λιπαρότητας, πιτυρίδας, κνησμού και ερυθρότητας.

Δεν παρουσιάστηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες, ούτε και δημιουργίας αλλεργίας ή ερεθισμού.

Το προιόν αποδείχτηκε απόλυτα ανεκτό από τους πάσχοντες εθελοντές.

Οι συμμετέχοντες στις μελέτες ήταν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ηλικιών από 4 έως 75 ετών.

Οι ουσίες του είναι ελεγμένες από:

  • Ο.Β.Ι. – Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
  • Ε.P.O. -European Patent Office : Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατέντων
  • U.S.P.T.O. – United States Patent Technology Office: Γραφείο Πατέντων Αμερικής

Το προϊόν είναι ελεγμένο με επίσημες Εκθέσεις Έρευνας από Ο.Β.Ι. , Ε.P.O. & U.S.P.T.O. ότι:

  • Έχουν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης (Έχει ελεγχθεί ημερολογιακά συγκριτικά με τις άλλες αρχειοθετημένες ευρεσιτεχνίες)
  • Η περιγραφή της εφεύρεσης με τα παραδείγματα ευστοχεί επιστημονικά Ελέγχθηκε από Ελεγκτή χημικό της υπηρεσίας του Ο.Β.Ι.

Επιστημονικές Δηλώσεις

Διακεκριμένοι επιστήμονες και γιατροί διεθνών προδιαγραφών μιλούν εγγράφως ή δια λόγου σε συνεντεύξεις, για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της εφεύρεσης του κυρίου Γεωργίου Μέξη.

Όλες οι δηλώσεις είναι βασισμένες στις κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας και ασφαλείας που έχει υποβληθεί η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT. Δείτε τα σχετικά έγγραφα παρακάτω.

Τελευταία έχει χρησιμοποιηθεί με πολύ καλά αποτελέσματα το έλαιο γνωστό με το όνομα του ερευνητή του MEXIS/M6S PATENT, το οποίο σε σε ημερίσια δοσολογία αντιμετωπίζει το πρόβλημα, δεν είναι φάρμακο και δεν προξενεί καμία παρενέργεια. Κλινοεργαστηριακές μελέτες πριν και μετά την εφαρμογή του έδειξαν βελτίωση της αλωπεκίας στο 75% περίπου, με ανάπλαση των κυττάρων, αναζωογόνηση της τρίχας αλλά και την μόνιμη σταθεροποίηση της. Επίσης προβλήματα όπως σμηγματορροική δερματίτιδα, ξηρότητα, ερυθρότητα και κνησμός βελτιώνονται σταδιακά με 100% επιτυχία στην τριχόπτωση. Η χρήση ενός προϊόντος καθαρά φυσικού, αποτελέι τη σίγουρη λύση για την πρώτη αλλά και τελευταία σας επιλογή για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχόπτωσης.

Ράντου ΠερσεφόνηΜέλος Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας τ. Ιατρός Πανεπιστημιακού Νοσ. Ρίου Πατρών

Είναι μια λοσιόν καλλυντική που μέσα από πειραματικές έρευνες τις οποίες διάβασα και μπορώ να πω με βεβαιότητα αφού τις υπογράφουν 3 κορυφαίοι επιστήμονες του είδους στην Ευρώπη και κυρίως στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία, ότι πράγματι αυτή η λοσιόν δεν έχει καμία παρενέργια και κανένα τοξικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό. Οι μελέτες αποδεικνύουν, σε ένα μεγάλο πεδίο ανθρώπων που την εφάρμωσαν οι 3 διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές, ότι ελαττώνει την τριχόπτωση μεχρις εξαφανίσεως και ελαττώνει τη λιπαρότητα των μαλλιών, την ξηροδερμία, την ερυθρότητα και δυναμώνει την τρίχα.

Βαθιώτης ΑθανάσιοςΠαθολόγος

Ήθελα να αναφέρω για τον κύριο Γεώργιο Μέξη, ο οποίος έπασχε από ένα συνδιασμό Ανδρογενετικής και Γυροειδούς αλωπεκίας και εφήρμοζε στο κεφάλι του ένα μείγμα και με αυτό τον τρόπο βοήθησε στην κατάπολέμισή του” “Δεν υπάρχει ο “καλός τριχολόγος”, ο “καλός δερματολόγος”. Οι γνώσεις είναι κοινές. Υπάρχει τέτοια ενημέρωση τις συγχρονές μέρες που αν ο άνθρωπος έχει ενδιαφέρον, πιστέψτε με πως θα γνωρίζει όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κρυφή ευρεσιτεχνία.

Ελεάνα ΚαραλλήMD Msc, Δερματολόγος Derma Clinic

Τα αποτελέσματα είναι έως και πολύ ικανοποιητικά μέσα σε 2 μόλις μήνες εφαρμογής της καλλυντικής λοσιόν και φαίνεται να σχετίζονται με τη βαρύτητα και τη διάρκεια του προβλήματος.

Δρ. Παπακωνσταντής ΜάρκοςΑρχίατρος - Διευθυντης της Δερματολογικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών 401

According to the obtained results, the product called MEXIS/M6S PATENT has proved to be efficacious in the treatment of Androgenetic Alopecia. The number of fallen hair in the pull test decreases after constant product’s use because hair get stronger and thicker. During the period of treatment hair is less greasy and scalp desquamates less: the number of scales significantly decreases after 60 days of treatment. MEXIS/M6S PATENT has proved to be very well tolerated: Indeed it did cause neither itching or redness. The latter decreases in those volunteers who suffered from redness before product’s use.

Dr. Carlo CarreraProf. Fulvio Marzatico, Dr. Claudio Angelinetta - BioBasic Europe

After examining the toxicological profile of each raw material on the basis of each exposure level of the product, it can be stated that at a preliminary level this product can be reasonably considered not dangerous for the consumer’s health provided that the afore-said product is used properly.

Claudio AngelinettaBio Basic Europe s.r.l. Technical Director